Boekhandel Douwes Den Haag

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2021.1

Moeilijke zaken makkelijk uitgelegd

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2021.1

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2021.1

Moeilijke zaken makkelijk uitgelegd

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2021.1

 

Met deze Kleine Gids heeft u alle actuele regelingen en cijfers omtrent sociale zekerheid anno 2021 binnen handbereik. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Deze 2021-editie is bijgewerkt met actuele bedragen, percentages en natuurlijk de laatste wetswijzigingen, waaronder relevante corona-regelingen.


Niet leverbaar

€ 25,50

Niet leverbaar


Beschrijving De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2021.1

Met deze Kleine Gids heeft u alle actuele regelingen en cijfers omtrent sociale zekerheid anno 2021 binnen handbereik. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Deze 2021-editie is bijgewerkt met actuele bedragen, percentages en natuurlijk de laatste wetswijzigingen, waaronder relevante corona-regelingen. Uitgebreide commerciƫle shoptekst Stuit u in uw dagelijkse werkzaamheden geregeld op kwesties omtrent sociale zekerheid? Maak het uzelf dan gemakkelijk met De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2021.1. In dit overzichtelijke naslagwerk vindt u alle actuele regelingen en cijfers omtrent sociale zekerheid # van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Sinds 1933 is deze Kleine Gids uitgegroeid tot een toonaangevend naslagwerk onder professionals in het maatschappelijk werk, bij een administratiekantoor of op een afdeling P<(>&<)>O. Ook onder studenten wordt de titel veelvuldig gebruikt als studieboek over sociale zekerheid in Nederland. Zoals u van de serie mag verwachten, is de 2021-edtie bijgewerkt met de recente wijzigingen in wet- en regelgeving, evenals alle bedragen en percentages vanaf 1 januari 2021. De uitgave dient uw zoekgemak met een overzichtelijke structuur, vormgeving en het trefwoordenregister achterin. Sociale zekerheid actueel De sociale zekerheid in Nederland heeft in 2020 uiteenlopende veranderingen ondergaan, niet op de laatste plaats ten gevolge van de corona-maatregelen. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2021.1 helpt u de actuele stand van zaken in het vizier te houden. Een greep uit de gewijzigde, nieuwe en aankomende regelingen: # Met ingang van 2021 hebben donoren geen eigen risico meer voor de medische kosten in verband met hun donatie # Coronapatiƫnten die te maken hebben met langdurige klachten, zoals vermoeid-heid, verlies in spierkracht of benauwdheid kunnen gebruik maken van extra pa-ramedische zorg # De Wajong is met ingang van 1 januari 2021 vereenvoudigd, onder andere door de verschillende regelingen van de Wajong (Wajong tot 2010, Wajong 2010-2015 en Wajong vanaf 2015) te harmoniseren # De Tweede Kamer heeft op 17 november 2020 ingestemd met een wetsvoorstel dat het voor deelnemers aan een pensioenregeling mogelijk maakt om tot 10% van het door hun opgebouwde pensioen ineens te kunnen opnemen op de pensioeningangsdatum # Door een wetswijziging zal de hoogte van de studietoeslag vanaf 1 juli 2021 voor alle gemeenten gelijk worden en ongeveer # 300 per maand gaan bedragen


ISBN
9789013160994
Verschenen
NUR
824
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Kleine Gids voor de Nederlandse Sociale Zekerheid. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren