Boekhandel Douwes Den Haag

Veni, vidi, veggie

60 groenterecepten om de show mee te stelen

Duncan de Fey & Geneal Harreman

Veni, vidi, veggie

Veni, vidi, veggie

60 groenterecepten om de show mee te stelen

Veni, vidi, veggie

Verschijnt binnenkort

 

Geneal is al van jongs af aan in de ban van groenten. Toen hij opgroeide op Curaçao was er weinig diversiteit in groenten te vinden. Om die reden bestond de maaltijd in de basis vaak uit vlees of vis met daarbij erwten, wortel of biet uit pot.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Veni, vidi, veggie

Geneal is al van jongs af aan in de ban van groenten. Toen hij opgroeide op Curaçao was er weinig diversiteit in groenten te vinden. Om die reden bestond de maaltijd in de basis vaak uit vlees of vis met daarbij erwten, wortel of biet uit pot. Eenmaal in Nederland ging er als leerling-kok een wereld voor Geneal open. Sindsdien droomt hij over smaakcombinaties en op wat voor verschillende manieren hij groente een podium kan geven, want alhoewel groente steeds vaker in de spotlight staat op ons bord, krijgt het nog niet vaak genoeg de hoofdrol. Dat betekent niet dat je (volledig) plantaardig moet gaan eten, maar het wordt tijd dat groenten dezelfde waardering krijgen als vlees en vis.

Veni, vidi, veggie is voor iedereen die wel wat hulp, inspiratie of plezier kan gebruiken bij het bereiden van groente. Geneal koos zijn tien favoriete groenten uit – van asperge tot boerenkool, van biet tot pompoen en van (zoete)aardappel tot spruiten – en geeft bij elke groente informatie, zijn favoriete basisbereiding en nog vijf recepten om de show mee te stelen, zodat je iedereen en vooral ook jezelf culinair kunt verrassen.


ISBN
9789038816081
Pagina's
224
Verschijnt
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair