Boekhandel Douwes Den Haag

Praktische gids Fermenteren

Zuurkool, kimchi, kefir & co: de beste methoden en recepten

Marie-Claire Frederic

Praktische gids Fermenteren

Praktische gids Fermenteren

Zuurkool, kimchi, kefir & co: de beste methoden en recepten

Praktische gids Fermenteren

Nieuw

 

Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem. In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,95


Beschrijving Praktische gids Fermenteren

Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem. In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren! Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.


ISBN
9789044767582
Pagina's
128
Verschenen
Rubriek
Inmaken, conserveren
Druk
1
Uitvoering
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas