Boekhandel Douwes Den Haag

Inmaak- en fermenteerbijbel

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha

Simone van Thull

Inmaak- en fermenteerbijbel

Inmaak- en fermenteerbijbel

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha

Inmaak- en fermenteerbijbel

 

Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving Inmaak- en fermenteerbijbel

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!


ISBN
9789048866489
Pagina's
496
Verschenen
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair