Boekhandel Douwes Den Haag

Rendang

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch

Maureen Tan

Rendang

Rendang

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch

Rendang

 

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,99


Beschrijving Rendang

Wereldwijd gezien is Rendang een van de bekendste gerechten uit de Indonesische keuken. Op West-Sumatra, waar Rendang oorspronkelijk vandaan komt, is het echter geen gerecht, maar een bereidingswijze waarvan de verschillende stadia - van natte curry tot aan gekaramelliseerd en volledig ingekookt - eindeloos veel fantastische gerechten opleveren. Daarover gaat dit boek.

In Rendang vind je traditionele, regionale stoofgerechten zoals ze bereid worden op Sumatra en mijn eigen recepten, met ingrediënten die ik graag gebruik. Denk aan de traditionele rendang daging, met rundvlees, maar ook allerlei andere stoofgerechten met vlees. Of een vegetarische rendang, met aardappels, jackfruit, krokant gebakken cassave, bonen, tofu, tempé en allerlei verschillende soorten groenten. Maar ook vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en orgaanvlees worden gebruikt - zo lang het eindresultaat maar echt héél lekker is.


ISBN
9789048871292
Pagina's
184
Verschenen
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair