De beste voeding & training bij preventie & revalidatie na COVID-19
De beste voeding & training bij preventie & revalidatie na COVID-19
4xT® CoronaFit De beste voeding & training bij preventie & revalidatie na COVID-19 Preventief je immuunsysteem versterken, weer meer energie en snel revalideren na COVID-19? Dat is echt mogelijk met de juiste VOEDING & TRAINING.
Leverbaar
4xT® CoronaFit
De beste voeding & training bij preventie & revalidatie na COVID-19
Preventief je immuunsysteem versterken, weer meer energie en snel revalideren na COVID-19? Dat is echt mogelijk met de juiste VOEDING & TRAINING. Het boek bevat veel nuttige informatie, nieuwe inzichten, praktische tips, lekkere recepten, oefeningen voor thuis, buiten en in het fitnesscentrum. Leuk, verantwoord en effectief.
De meeste mensen hebben na corona last van vermoeidheid en depressiviteit (‘post-corona burnout’). Het Coronavirus tast al je organen aan, waardoor je zonder goede revalidatie en goede voeding meer orgaanschade krijgt en jarenlange nasleep kunt ervaren (‘corona aftershock effect’). De oplossing is de JUISTE voeding en de JUISTE training met de JUISTE opbouw, stap voor stap!
Karl Noten neemt je stap voor stap mee door het programma met 3 levels met weerstandverhogende voeding, training en supplementen, ontwikkeld in samenwerking met Dr. Annekee van Woensel, arts-specialist ouderengeneeskunde en een team van specialisten en therapeuten.
Biografie: Karl Noten is docent in de fysiotherapie, revalidatie & leefstijl, fysio/manueeltherapeut, orthomoleculair voedingstherapeut, Extended Scope Specialist, MSU-echografist, en directeur-eigenaar van Fysio Physics Group International met meer dan 50 fysiotherapiepraktijken, een medisch revalidatie- en expertisecentrum, mede-eigenaar van 2 Zwitserse medische innovatiebedrijven, een bedrijf in de USA, auteur van 30 boeken, grondlegger van de 4xT® Methode en diverse beweegprogramma’s. Hij staat bekend om zijn vernieuwende en verfrissende kijk op gezondheid, fitness en fysiotherapie en vertaling naar de praktijk.