Boekhandel Douwes Den Haag

Tsukémono

Snelle groentefermentaties uit Japan

Peter van Berckel

Tsukémono

Tsukémono

Snelle groentefermentaties uit Japan

Tsukémono

 

In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,95


Beschrijving Tsukémono

Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen
pickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten.
Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluit aan bij de huidige belangstelling
voor gefermenteerde voeding.

Iedere dag een pickle.
Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,
zelfs de soorten die je al door en door dacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie
en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.
Kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.


ISBN
9789081821575
Pagina's
200
Verschenen
Rubriek
Inmaken, conserveren
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Rineke Dijkinga Books