Boekhandel Douwes Den Haag

Het Ultieme Streetfoodboek

Lekkere & snelle wereldgerechten van de BBQ

Sven ter Heide & Zowie Tak

Het Ultieme Streetfoodboek

Het Ultieme Streetfoodboek

Lekkere & snelle wereldgerechten van de BBQ

Het Ultieme Streetfoodboek

Nieuw

 

OP REIS IS HET EEN VAN DE LEUKSTE MOMENTEN OM MARKTJES EN FOODTRUCKS VOL LEKKER STREETFOOD TEGEN TE KOMEN. CHEF-KOK ZOWIE TAK LAAT JE MET DIT ULTIEME STREETFOODBOEK ZIEN HOE JE DIE WERELDSE SMAKEN NAAR JE EIGEN KEUKEN BRENGT.


Nog te verschijnen

€ 29,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het Ultieme Streetfoodboek

OP REIS IS HET EEN VAN DE LEUKSTE MOMENTEN OM MARKTJES EN FOODTRUCKS VOL LEKKER STREETFOOD TEGEN TE KOMEN. CHEF-KOK ZOWIE TAK LAAT JE MET DIT ULTIEME STREETFOODBOEK ZIEN HOE JE DIE WERELDSE SMAKEN NAAR JE EIGEN KEUKEN BRENGT.

Met 'Het Ultieme Streetfoodboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om allerlei lekkere streetfoodgerechten op tafel te zetten. Of dat nu de klassieke hotdog met coleslaw uit de Verenigde Staten is of Vietnamese garnalenloempia’s met gember-chilisaus uit Azië. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte expert. In dit boek gaat hij dieper in op hoe de werelden van streetfood en barbecue samenkomen. Zo zoekt hij uit wat streetfood nu eigenlijk is en welke soorten we hierin onderscheiden. Ook legt hij uit hoe streetfood op jouw type barbecue klaar te maken.

De 80 recepten in dit boek komen van alle continenten. Ga voor saté ajam met gadogado als snack of serveer Sri Lankaanse dahl met gegrilde kip en rijst als volwaardige maaltijd. Ideaal voor een feestje, of als onderdeel van een menu. Van taco’s met gerookte zalm tot Turkse pide. Ook falafel van kikkererwten en pad thai staan binnen een handomdraai op tafel. Of neem wat langer de tijd en gaar churrasco bavette of daging rendang. Natuurlijk ontbreken ook de zoete baklava en Zeeuwse bolussen niet. Dit boek leert je verschillende smaken te ontdekken, zodat je vol inspiratie een heerlijke streetfoodreis met je barbecue kunt maken!


ISBN
9789083139883
Pagina's
224
Verschijnt
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Pig Butts

Culinair