voor iedereen die in een combimagnetron wil koken, bakken en braden
voor iedereen die in een combimagnetron wil koken, bakken en braden
Waarom dit boek? Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een kookcursus gaf en kookboekjes voor de combimagnetron schreef (o.a. De Hollandse keuken) voor een grote magnetronfabrikant. Dat beviel mensen blijkbaar zo goed, dat ik werd gevraagd om ook een eenvoudig boekje te schrijven voor de gewone kookplaat.
Waarom dit boek?
Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een kookcursus gaf en kookboekjes voor de combimagnetron schreef (o.a. De Hollandse keuken) voor een grote magnetronfabrikant.
Dat beviel mensen blijkbaar zo goed, dat ik werd gevraagd om ook een eenvoudig boekje te schrijven voor de gewone kookplaat. Dat heb ik gedaan. Dat is RITA'S DINER IDEE geworden. In dit boekje staan 52 complete eenvoudige diners. Met dit boekje ben ik in 2010 één van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards geworden. Een hele eer.
Daarna volgde mijn kinderkookboek "KOKEN IS EEN FEEST' geïnspireerd door mijn kleinkinderen. Ook met eenvoudige recepten die we samen hebben uitgeprobeerd.
En nu toch weer een kookboekje voor de combimagnetron. Ik merk dat heel weinig mensen de combimagnetron echt gebruiken. Ja, voor opwarmen en ontdooien. Heel jammer
natuurlijk, want er kan zoveel meer mee gedaan worden. In dit boekje geef ik dan ook duidelijke uitleg hoe men de combimagnetron kan gebruiken.
Dit is géén dieetboek, maar omdat er bij het koken in de (combi-)magnetron geen zout en vet gebruikt hoeft te worden kunt u toch makkelijk een paar kilootjes kwijtraken.
Ik wens u heel veel plezier met uw nieuwe kookboek toe.
Rita Aalderink