Het culinaire handboek over de asperge
Het culinaire handboek over de asperge
Een culinaire reis door het hart van Noord-Limburg, waar de asperge meer dan een edele groente is. In dit smakelijke boek vol verhalen en recepturen reis je aan de hand van SVH Meesterkok Eric Swaghoven mee van veld tot vork, duik je in de rijke historie en het onbegrensde karakter van de asperge en maak je kennis met de smaak van het Zuiden.
Leverbaar
Een culinaire reis door het hart van Noord-Limburg, waar de asperge meer dan een edele groente is.
In dit smakelijke boek vol verhalen en recepturen reis je aan de hand van SVH Meesterkok Eric Swaghoven mee van veld tot vork, duik je in de rijke historie en het onbegrensde karakter van de asperge en maak je kennis met de smaak van het Zuiden.
Met Asparagus tonen we de veelzijdigheid van de delicatesse die al eeuwenlang gekoesterd en gevierd wordt.
Van de teelt tot het steken, de verschillende klassen, rassen en kleuren. Voel de trots van Noord-Limburg en begrijp waarom dit uitzonderlijke seizoensproduct groots in eenvoud is.
En dan, het pièce de résistance: 56 recepturen die de smaakpapillen prikkelen en 14 technieken die jouw keukenvaardigheden naar een hoger niveau tillen.
Van klassiekers tot moderne twists;
elk recept wordt vergezeld van sprekend beeld en duidelijke toelichtingen.
Een doorgewinterde chef of simpelweg iemand die van lekker eten houdt?
Dit handboek is hét begin van veel smakelijke momenten.