Boekhandel Douwes Den Haag

Olijfolie

Het naslagwerk

Wilma Van Grinsven-Padberg

Olijfolie

Olijfolie

Het naslagwerk

Olijfolie

 

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend: Hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Olijfolie

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend:

  • Hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte?
  • Waar en hoe wordt olijfolie gemaakt?
  • Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude?
  • Welke olijfolie past bij welk gerecht?

Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van een geurige focaccia tot verrassend karamel-vanille-ijs met een scheutje olijfolie.

Wilma Van Grinsven-Padberg is gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken tijdens het koken en waarom het zo goed is voor je gezondheid.


ISBN
9789401423502
Pagina's
240
Verschenen
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair