Boekhandel Douwes Den Haag

Finesse

De subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur

Thomas Diepersloot & Jacob Jan Boerma

Finesse

Finesse

De subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur

Finesse

 

Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Chefs duo Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) stellen je hun keuken voor: met producten van eigen bodem streven ze continu naar vernieuwing en verbetering.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Finesse

Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Chefs duo Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) stellen je hun keuken voor: met producten van eigen bodem streven ze continu naar vernieuwing en verbetering. Van verfijnde voorgerechten tot luxueuze desserts: in Finesse worden toegankelijke gerechten gecombineerd met meer geavanceerde recepten voor de avontuurlijke thuiskok. Pure verwennerij op alle fronten!


ISBN
9789401430272
Pagina's
202
Verschijnt
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair