Boekhandel Douwes Den Haag

The future of food

Een nieuw recept voor de voedingssector

Jorg Snoeck & Stefan Van Rompaey

The future of food

The future of food

Een nieuw recept voor de voedingssector

The future of food

E-book

 

ZULLEN WE IN DE TOEKOMST NOG VLEES ETEN? KOMT ONZE MAALTIJD STRAKS UIT DE 3D-PRINTER? ZIJN ER MORGEN NOG WEL SUPERMARKTEN? Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden?


Direct te downloaden

€ 22,99


Beschrijving The future of food

ZULLEN WE IN DE TOEKOMST NOG VLEES ETEN?
KOMT ONZE MAALTIJD STRAKS UIT DE 3D-PRINTER?
ZIJN ER MORGEN NOG WEL SUPERMARKTEN?

Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden? Een boeiende ontdekkingstocht brengt ons van stadslandbouw naar zeeboerderijen, van kweekvleeslaboratoria naar hypergepersonaliseerd voedingsadvies op basis van artificiële intelligentie, en van de hybride supermarkt naar nieuwe, digitale platformmodellen.


ISBN
9789401478793
Pagina's
274
Verschenen
Rubriek
Levensmiddelentechnologie
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus