Tweede herziene uitgave
Tweede herziene uitgave
Het is vooral de bedoeling van dit boek om de lezer(es) te tonen dat biergerechten zich niet hoeven te beperken tot de grote klassiekers uit de Belgische, vaderlandse bierkeuken, zoals stoverij/stoofvlees ("carbonades flamandes") en beignetbeslag.
Bezorgen: Zodra beschikbaar
Het is vooral de bedoeling van dit boek om de lezer(es) te tonen dat biergerechten zich niet hoeven te beperken tot de grote klassiekers uit de Belgische, vaderlandse bierkeuken, zoals stoverij/stoofvlees ("carbonades flamandes") en beignetbeslag. Op zestig pagina's vind je recepten met bier, gaande van soepen tot nagerechten.
Dit alles voorafgegaan door de geschiedenis van het het bier in het algemeen, het Belgisch bier in het bijzonder, brouwerijen, bierstijlen, musea, bierverenigingen, restaurants ...
Misschien moet je een buitenlander zijn om te merken dat je hier te lande in een doodgewoon café al kunt kiezen uit een absoluut minimum van tien à vijftien biersoorten, dat alle biersoorten in hun eigen glas geschonken worden en dat de meeste cafébazen eerst een opleiding volgen om het bier op de juiste manier te behandelen.