Op reis aan tafel
Op reis aan tafel
Route Cuisine neemt je mee op reis. Reizen en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Route Cuisine is meer dan een verzameling recepten, het leest als een reisverhaal. Zijn eigen reizen, een onmiskenbare inspiratiebron voor Jan Jaap Kolpa, waren aanleiding voor Route Cuisine:12 bestemmingen en 12 verhalen.
Route Cuisine neemt je mee op reis. Reizen en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Route Cuisine is meer dan een verzameling recepten, het leest als een reisverhaal.
Zijn eigen reizen, een onmiskenbare inspiratiebron voor Jan Jaap Kolpa, waren aanleiding voor Route Cuisine:12 bestemmingen en 12 verhalen. Met het koken kwamen herinneringen aan onverwachte en waardevolle ontmoetingen op allerlei plekken in de wereld. Het zijn momenten die hij koestert en die blijven terugkomen als repeterende beelden in een digitale fotolijst.
Geen enkel vleesgerecht zul je in Route Cuisine tegenkomen, wel meer dan 100 heerlijke vegetarische- en visgerechten van Zuidoost-Azie tot Noord-Afrika. Vul je keuken met de geuren van een pruttelende curry. Ontmoet een keer een nieuwe bestemming op je bord. Roer door een nieuw gerecht en beeld je in alsof je voor eindeloze, frisgroene rijstvelden staat en om je heen de krekels hoort.
Lees, droom, proef en geniet!
Ga op reis in je eigen keuken!