Boekhandel Douwes Den Haag

De vegan slager

Hét handboek voor plantaardige vleesvervangers

Zacchary Bird

De vegan slager

De vegan slager

Hét handboek voor plantaardige vleesvervangers

De vegan slager

 

Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De schappen van de supermarkten liggen vol met vegan schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer. Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de perfecte pasta bolognese.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,50


Beschrijving De vegan slager

Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De
schappen van de supermarkten liggen vol met vegan
schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.
Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een
stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de
perfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboek
om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers
te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.

Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige
vleesvervangers het beste werken - van aubergines,
paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,
bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke
producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté van
seitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba.
Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart
of bananenbloesem.

De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen
borrelplanken met charcuterie of probeer jerky,
vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechten
als tuna melt tot en met rundergebraad als
klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding
die De vegan slager je biedt, heb je veel meer
keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het
aanbod uit de supermarkt.


ISBN
9789461432834
Pagina's
304
Verschenen
Rubriek
Basis kookboeken
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.

Basis kookboeken