IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel: in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert Aniek bij elk recept de vegan variant.
Leverbaar
IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR
Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel:
in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten
helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke
uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert
Aniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan
zelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine.
Van soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato,
ijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer.
Van klassiekers als het perfecte vanille- of chocoladeijs
tot en met verrassende smaakcombinaties als
mango met chili. Van snelle ijsjes, zo gemaakt, als
bananenijs tot en met spektakelstukken als ijstaart
met bastogne & kersen of op basis van tiramisu.
Uiteraard mogen ook ijskoffie, frozen yoghurt,
granita, milkshakes, ijs met hartige smaken als
komkommer of met tomaat & basilicum, sprinkles,
sauzen & crumbles en het zelf maken van hoorntjes
en wafels niet ontbreken. IJs het hele jaar door:
wanneer de mussen van het dak vallen of de ijspegels
op het raam staan: IJs & co 2.0 laat zien dat zelfgemaakt
ijs altijd een geweldige traktatie is.