Waar komt het eten dat op onze tafel belandt eigenlijk vandaan? En welke invloed heeft dit op het klimaat?
Leverbaar
- Een fris non-fictieboek dat het productieproces van zuivel, vlees, vis, groente, fruit en brood stap voor stap in beeld brengt.
- Doet jonge kinderen voeling krijgen met de keten van het voedsel, en laat hen nadenken over de impact, kwaliteit en waarde ervan.
- Een wereldwijd succesboek.
Dit boek neemt je mee op de reis die ons voedsel dag na dag aflegt. Wat je ook eet, het is gefokt, ingezaaid, geoogst, gevoed, gemolken, gevangen, gelegd, gebakken, geslacht, gesorteerd en verpakt. Ga mee op stap in de boerderij en de melkfabriek, op de vissersboot en in de viskwekerij, in de groentetuin en in het groentebedrijf. In dit boek ontdek je het allemaal, dankzij grote tekeningen boordevol interessante details en begrijpelijke, korte teksten op maat van jonge lezers.