Boekhandel Douwes Den Haag

Groenten fermenteren

Van seizoen tot seizoen

Wout Hendrickx & Elsbeth Neyens & Leentje Speybroeck & Sam Dewilde & Emelie Heller

Groenten fermenteren

Groenten fermenteren

Van seizoen tot seizoen

Groenten fermenteren

 

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren.



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,00


Beschrijving Groenten fermenteren

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten.

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.

Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.

Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!


ISBN
9789492907080
Pagina's
96
Verschenen
Rubriek
Inmaken, conserveren
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
BoekWerkUtrecht