Boekhandel Douwes Den Haag

Met alcohol versterkte wijn en Dessertwijn uit Frankrijk

Rudolf Pierik

Met alcohol versterkte wijn en Dessertwijn uit Frankrijk

Met alcohol versterkte wijn en Dessertwijn uit Frankrijk

Met alcohol versterkte wijn en Dessertwijn uit Frankrijk

 

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaankweek (het klonen van planten).


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 13,50


Beschrijving Met alcohol versterkte wijn en Dessertwijn uit Frankrijk

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaankweek (het klonen van planten).
Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond, Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. Hij ontving driemaal de Gourmand International Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn in Spreekwoorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argentiniƫ, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australiƫ en Nieuw Zeeland, Madera, Port, Sherry en Dessertwijnen, Zuid-Franse Wijnen, Spaanse en Portugese Wijnen, Wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne, Italiaanse Wijnen, Wijnencyclopedie, Wijn uit Griekenland en Wijnlanden van de wereld.


ISBN
9789493364318
Pagina's
62
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
U2pi BV