By Flouxus Food 60 underground bakrecepten
By Flouxus Food 60 underground bakrecepten
'Bruingebakken in Berlijn' is het resultaat van Louie Van Nieuwenborgh's zesjarige duik in de Berlijnse underground cultuur. In 2018 verhuisde Louie naar de Duitse hoofdstad, waar hij zijn liefde voor bakken in een geheel nieuwe, experimentele context plaatste.
Bezorgen: Zodra beschikbaar
'Bruingebakken in Berlijn' is het resultaat van Louie Van Nieuwenborgh's zesjarige duik in de Berlijnse underground cultuur. In 2018 verhuisde Louie naar de Duitse hoofdstad, waar hij zijn liefde voor bakken in een geheel nieuwe, experimentele context plaatste.
Dit receptenboek biedt een intieme kijk in het leven van de internationale smeltkroes in Berlijn, waar mensen van over de hele wereld op zoek zijn naar pit & passie. Van tofu cake tot rode wijn granola: achter elk van de 60 recepten schuilt een iconisch Berlijns verhaal - van wilde clubmomenten en intieme afterparties, tot zonnige zomerdagen aan het meer.
'Bruingebakken in Berlijn' is een gedurfde culinaire reis door Berlijn, die de grenzen van traditionele bakkunsten verlegt en de essentie van de stad op creatieve wijze vastlegt.